Rekryteringstjänster

Vi erbjuder er ett team professionella rekryterare med stort engagemang och lång erfarenhet av rekrytering. Sättet vi arbetar på lär oss hela tiden mer om vilken kompetens och vilka personer som passar ditt företag bäst. Till vår hjälp har vi ett fantastiskt Rekryteringscenter, men det är vår personliga kunskap och vårt gemensamma engagemang som gör hela skillnaden. Vi finns tillgängliga alla vardagar 08.00 – 17.00 E-post: kundtjanst@jobbet.se Växel: 018-100112

Search/Headhunting

När du söker kompetens som är lite svårare att hitta – då behöver du hjälp av en searchspecialist och researcher.

Våra researchers har mångårig erfarenhet och omfattande personliga kontaktnät. Search/headhunting ingår alltid i priset när du bokar komplett rekrytering av chefer eller specialister, men kan även beställas som ett komplement till övriga rekryteringstjänster.

Komplett rekrytering

En tjänst för framtidens vinnare!

Ni tilldelas en personlig rekryteringskonsult som jobbar med ert rekryteringsuppdrag genom hela processen från kravprofil till anställningsavtal .Rekryterar ni chefer eller specialister ingår dessutom tillgång till en searchkonsult i varje uppdrag. Era personliga konsulter finns tillgängliga alla vardagar 08.00 – 17.00.

Platsannonsering och Sociala medier

Våra marknadsassistenter hjälper er att välja rätt kanaler för era platsannonser samt marknadsför era inlägg på sociala medier.

Professionell produktion, uppföljning och analys ger er bästa möjliga utfall för era annonser.

Fri tillgång till Rekryteringscenter

Välkommen till en bättre framtid!

Från och med 20 maj 2018 erbjuder vi samtliga kunder fri tillgång till vårt webbaserade Rekryteringscenter. Vårt Rekryteringscenter är 100% GDPR-anpassat och hjälper Er att spara tid och rekrytera kompetensbaserat.